PUBLICACIONS DES BORN

Portada del n. 0

Portada del n. 0

Era el novembre de 1996 quan el Cercle Artístic de Ciutadella, amb l’afany de contribuir a l’enriquiment de la cultura, va decidir donar una passa més i apropar a tothom tot allò que d’interessant s’havia dit en els diversos cicles de conferències que s’havien dut a terme durant cada curs acadèmic, així com també treballs de diversa temàtica.

La voluntat d’obrir-se a la societat, de fer participar tothom qui volgués als actes programats i d’evitar que es perdés tot allò exposat oralment a la Sala d’Actes, va ser el principal motiu de treure al carrer les Publicacions des Born.

La revista des Born va néixer amb vocació de futur, i ho ha aconseguit. Ha esdevingut un mitjà d’informació per a totes aquelles persones amb inquietuds culturals respecte dels temps passats, presents i, per què no, futurs. També per a persones amb l’avidesa de conèixer qualsevol tema que ens pugui afectar en la nostra vida, o a la nostra col.lectivitat de poble.

El desig de la Junta Directiva del Cercle i de totes les persones que col.laboren en aquest projecte és veure que el seu esforç es vegi recompensat amb el vostre interès pel seu contingut.

Els comentaris estan tancats.