Escacs on-line

Pàgines on pots jugar on line amb altres jugadors

Hi ha molts de Clubs d’Escacs en línia. En general pots inscriu-te gratuïtament o entrar com a convidat i jugar amb altres participants de la xarxa corresponent. Si t’inscrius rebràs una puntuació segons les partides guanyades i el nivell del contrincant.
Has de tenir instal·lat el Java, des de cada pàgina en qüestió pots fer-ho.

www.flyordie.com/juegos/ajedrez.html
Pots jugar amb diverses modalitats, segons el temps de que disposa cada jugador: Bala, 1 minut; Bala, 2 minuts; Relámpago, 5 minuts; Informant, 10 minuts; Rapid, 20 minuts.

www.buho21.com
Un bon lloc on jugar als escacs, actualment està molt de moda.
Quan te registres amb el teu nick a la pàgina principal pots optar per dues sales per jugar: la d’escacs i la trivial.

A la sala d’escacs comptes amb l’ajuda de l’administrador (hi ha tres botons mitjançant els que pots demanar ajuda en cas de dubtes) tens un xat mitjançant el qual pots enviar un missatge privat a un altre jugador.

A més dels escacs normal trobes quatre modalitats diferents: “tuerto”, “alocado”, “comepiezas” i “pasapiezas”.

En el “tuerto” el joc consisteix a menjar el rei contrari sense l’escac, veient només les caselles a les que pots moure les teves peces.

Al “alocado” tampoc existeixen els escacs però les posicions de les peces, excepte les dels peons, estan alterades aleatòriament.

Al “comepiezas”, com indica el seu nom, es tracta de menjar les peces del contrincant perdent el jugador que es quedi sense peces.

Finalment, la modalitat amb major grau de dificultat és la del “pasapiezas” que consisteix en una barreja de substituir les peces eliminades en una jugada i decidir amb els jugadors que vols jugar.

La sala trivial permet major protagonisme als administradors, perquè ells poden decidir la categoria a la que et vas a enfrontar juntament amb altres
jugadors. Els usuaris formulen una pregunta amb quatre respostes de les quals només una és la correcta. En només deu segons has d’ encertar la resposta vàlida. Aquesta sala també compta amb fòrums d’opinió.

www.ajedrezonline.com
Hi ha dos espais:
- “Descubrimiento”, sense inscripció pots jugar escacs gratuïtament a partir del teu navegador web.
- “V.I.P”, has d’ inscriu-te gratis durant una setmana, després pots abonar-
te amb la fòrmula que triïs, a partir de 0’08 euros diaris. A part de jugar contra altres contrincants, obtindràs una classificació, accés a les 10 darreres partides teves, accés a tornejos, …

www.todoajedrez.com.ar
Aquest lloc està dedicat a l’ensenyament i entrenament dels escacs.
Aquí trobareu un curs gratuït per aprendre a jugar escacs, podreu jugar contra l’ordinador, resoldre problemes, conèixer una breu ressenya històrica, cites famoses dels grans mestres, l’humor de Mafalda, i moltes altres coses relacionades amb els escacs.
A més, té un espai ideat per als amants dels escacs lent, podrà jugar escacs amb diversos jugadors al mateix temps, sense límit de temps, pot connectar quan vulgui sense necessitat de cap programari especial i respondre a les partides en les que li toqui moure, simula el escacs per correspondència.
Cada jugador disposa de 3 dies per respondre, complert aquest termini
l’oponent podrà finalitzar la partida adjudicant el punt. Tingueu en compte que si el seu rival es troba en línia en el mateix moment que vostè, poden jugar escacs en temps real. Consta de dues sales independents, vostè es podrà col·locar només en la Sala que es trobi registrat.

juegos.latingames.com/juego/ajedrez-sala-principiantes.asp
Hi ha dues sales: “principiantes” i “avanzados”

www.chess8.com
Denominat Peon Ocho, està desenvolupat per Pablo Gonzalez.
És una zona gratuïta per jugar escacs en línia, per a tots els jugadors, del principiant al gran mestre. Has de descarregar el seu programa i podràs començar a jugar.

Els comentaris estan tancats.