CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

  • 139è ANIVERSARI DEL CERCLE ARTÍSTIC

    16 d'abril de 2020

    En la Ciudad de Ciudadela de la Isla de Menorca -a diez y seis de Abril de mil ochocientos ochenta y uno: Reunidos en el salón patio del Teatro que ocupa el Círculo Artístico la mayor parte de los socios que lo forman bajo la presidencia del Dn. Vicente Simó.

    Així comença l'acta que es va redactar, tal dia com avui, d'ara fa cent trenta-nou anys per a la inauguració de l'entitat del Cercle Artístic. I continuava:

    El esmentado presidente hizo observar la conveniencia que reportaria una sociedad bien organizada a la juventud y a la población en general. Expresó el deseo que tenia de que esta cumpliera su cometido e hizo notar que para ello se hacia necesario la cooperación de todos y cada uno de los miembros que la componian, que anhelaba verla en breve en un estado de prosperidad y cultura para la cual trabajaria, y haria cuanto de él dependiera.

    El Cercle Artístic continua tenint l’esperit ben viu, encara que enguany el calendari passi de llis la seva celebració i no puguen celebrar-ho tots junts. Els seus socis i sòcies continuam lluitant infatigablement perquè aquest llegat mai no deixi de fomentar la cultura, i desitjam que aquest estat de prosperitat, que anhelaven ja els nostres antecessors, rebi l’estaló social que necessita.

    La Junta Directiva del Cercle Artístic us desitja que sigui per molts anys! Enhorabona i gràcies a tots els qui ho heu fet i ho feis possible.


  • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS