CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

  • Conferència inaugural curs acadèmic 2020

    Maties Torrent

    La inauguració del curs acadèmic del Cercle Artístic, de dia 9 d'octubre, a les 20 hores, de Maties Torrent Quetglas, metge epidemiòleg de l’Àrea de Salut de Menorca, serà duta a terme mitjançant videoconferència, mentre que la presentació del ponent es farà en directa a la sala Jeroni Marquès.


    L’accés a la sala Jeroni Marquès, per assistir a la conferència, es farà amb inscripció prèvia al correu gerencia@cercleartistic.com o telefonant al 971385753. Un cop cobertes totes les localitats, malauradament no podrem acceptar més peticions, per mor que les noves normes sanitàries actuals ens han obligat a reduir considerablement l’aforament de la sala.


    Per tal de facilitar als socis i sòcies de l’entitat el seguiment de la conferència s’ha creat un enllaç al facebook del Cercle Artístic, el qual serà habilitat mitja hora abans de l’inici de la conferència, en caràcter obert i accessible per a tothom, i des del qual es podrà seguir en directe la ponència. 

    https://www.facebook.com/2042001696054944/live/


    Agraïm la vostra comprensió i disposició. La situació actual és complicada per a les reunions socials, però estem treballant amb els mitjans i l’economia de què disposam, per poder oferir una solució que sigui plaent per a la majoria dels membres del Cercle.


    Les persones que tenguin accés a la sala, ho hauran de fer amb mascareta. A l’entrada trobareu un document on es recolliran les dades dels assistents, d’acord, també, amb les exigències legislatives actuals.


    Moltes gràcies per la vostra col·laboració.


    La Junta Directiva


  • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS