CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

 • Conferència

  Benvolguts/des,

  Us informam que divendres, 20 de novembre a les 20h a la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic es durà a terme la conferència títulada Més de quaranta anys d'investigació i predicció de rissagues, a càrrec d'Agustí Jansà, doctor en Ciències Físiques i, Climent Ramis, doctor en Ciències Físiques. 

  Us recordam que atenent a les mesures sanitàries actuals, l'aformament a la sala està limitat. Per aquest motiu, caldrà la inscripció prèvia al número 971385753 o bé podeu remetre un mail al correu gerencia@cercleartistic.com indicant nom i cognoms i telèfon de contacte. La reserva es farà per rigorós ordre de sol·licitud d'entrada fins a dijous, 12 de novembre a les 22h. Si no rebeu notificació, significarà que ha estat acceptada la vostra assistència a l'acte.  

  Per tal de facilitar als socis i sòcies de l’entitat el seguiment de la conferència des de casa, s’ha creat un enllaç al facebook del Cercle Artístic https://fb.me/e/g21FBSB2d , el qual serà habilitat mitja hora abans de l’inici de la conferència, en caràcter obert i accessible per a tothom i des del qual es podrà seguir en directe la ponència. 

  Esperam que sigui del vostre interès. 

  La junta directiva del Cercle Artístic de Ciutadella.


 • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS