CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

 • Presentació del llibre

  Grup filatèlic i numismàtic Ciutadella, 25 anys d’història


  Benvolguts/des,

  Us informam que divendres, 11 de desembre a les 19,30 h a la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic es durà a terme la presentació del llibre Grup Filatèlic i Numismàtic Ciutadella. 25 anys d'història, seguit de la conferència Oficis artesans, una mirada a la tradició per continuar endavant a càrrec de Quim Salort i Pilar Vinent.

  La conferència serà interpretada en llenguatge de signes.

  Us recordam que atenent a les mesures sanitàries actuals, l'aformament a la sala està limitat. Per aquest motiu, caldrà la inscripció prèvia al número 971385753 o bé podeu remetre un mail al correu gerencia@cercleartistic.com indicant nom i cognoms i telèfon de contacte. La reserva es farà per rigorós ordre de sol·licitud d'entrada fins a dijous, 10 de desembre a les 22 h. Si no rebeu notificació, significarà que ha estat acceptada la vostra petició d'assistència a l'acte.  

  Per tal de facilitar als socis i sòcies de l’entitat el seguiment de la conferència des de casa, s’ha creat un enllaç al facebookdel Cercle Artístic ( https://fb.me/e/1j4QPEyv4 ), el qual serà habilitat mitja hora abans de l’inici de la conferència, en caràcter obert i accessible per a tothom i des del qual es podrà seguir en directe la ponència. 

  Esperam que sigui del vostre interès. 

  La junta directiva del Cercle Artístic de Ciutadella.


 • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS