CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

  • Comunicat


    Benvolguts/des,

    La Junta Directiva del Cercle Artístic, després de les darreres valoracions sanitàries, i davant la situació actual a Menorca, ha pres la decisió de suspendre totes les activitats presencials del 16 al 30 de gener

    Lamentam molt aquesta decisió però, tot i que els actes i activitats que s’han dut a terme al Cercle, s’han fet garantint totes les mesures i els protocols sanitaris, ara, potser, ens correspon per prudència i responsabilitat fer una passa més enllà i evitar activitats que no siguin estrictament necessàries. Tot açò, pel bé dels nostres socis i públic assistent, però també per la mateixa entitat que ha demostrat, en tot moment, la ferma decisió de col·laborar per a contenir l’avanç de la pandèmia.

    Intentarem, amb els mitjans que disposam, seguir oferint els actes que estaven programats en format telemàtic, i de procurar incloure-n’hi d’altres per aconseguir no perdre el ritme de trobades habitual.

    Així mateix, també us hem de comunicar que el bar del Cercle Artístic romandrà tancat fins a nou avís. El fet que els bars no puguin fer ús dels interiors, i solament puguin fer ús de les terrasses en un 75%, provoca serioses dificultats de gestió del mateix.

    Les oficines de l’entitat restaran obertes per a consultes telefòniques al 971 38 57 53, i a través del correu electrònic gerencia@cercleartistic.com, en l’horari establert d’atenció al públic habitual.

    Agraint la vostra comprensió i col·laboració, rebeu una salutació.

    La junta directiva del Cercle Artístic de Ciutadella.


  • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS