CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

 • Conferència

  Noves masculinitats

  Benvolguts/des,

  Us informam que divendres, 5 de març a les 20 h a la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic es durà a terme la conferència Noves masculinitats, a càrrec de Maria Gelabert, psicòloga especialitzada en teràpia familiar i de parella. Aquest és un acte organitzat en el marc del 8M, el Dia Internacional de la Dona Treballadora

  Us recordam que atenent a les mesures sanitàries actuals, l'aformament a la sala està limitat. Per aquest motiu, caldrà la inscripció prèvia al número 971385753 o bé podeu remetre un mail al correu gerencia@cercleartistic.com indicant nom, cognoms i telèfon de contacte. La reserva es farà per rigorós ordre de sol·licitud d'entrada fins a dijous, 4 de març a les 22 h. Si no rebeu notificació, significarà que ha estat acceptada la vostra assistència a l'acte.  

  Per tal de facilitar als socis i sòcies de l’entitat el seguiment de la conferència des de casa, es crearà un enllaç al Facebook https://fb.me/e/8hCHccGrB  del Cercle Artístic en caràcter obert i accessible per a tothom i des del qual es podrà seguir en directe la ponència. 

  Esperam que sigui del vostre interès. 

  La junta directiva del Cercle Artístic de Ciutadella.


 • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS