CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

 • Conferència

  La visió de l’interior del cos humà de manera no invasiva

  Benvolguts/des,

  Us informam que divendres, 26 de març a les 20 h a la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic es durà a terme la conferència La visió de l'interior del cos humà de manera no invasiva, a càrrec de Francesca Pons Pons, doctora en Medicina i Cirurgia i catedràtica de la Universitat de Barcelona. 

  Us recordam que atenent a les mesures sanitàries actuals, l'aformament a la sala està limitat. Per aquest motiu, caldrà la inscripció prèvia al número 971385753 o bé podeu remetre un mail al correu gerencia@cercleartistic.com indicant nom, cognoms i telèfon de contacte. La reserva es farà per rigorós ordre de sol·licitud d'entrada fins a dijous, 25 de març a les 22 h. Si no rebeu notificació, significarà que ha estat acceptada la vostra assistència a l'acte.  

  Per tal de facilitar als socis i sòcies de l’entitat el seguiment de la conferència des de casa, es crearà un enllaç al Facebook https://fb.me/e/dikJUqq9L del Cercle Artístic, en caràcter obert i accessible per a tothom i des del qual es podrà seguir en directe la ponència. 

  Esperam que sigui del vostre interès. 

  La junta directiva del Cercle Artístic de Ciutadella.


 • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS