CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

 • Conferència

  El procés de dol en temps de la COVID-19

  140 anys de la fundació del Cercle Artístic”


  Benvolguts socis i sòcies,

  El Cercle Artístic continua preparant activitats per prosseguir la celebració d'aquest important aniversari: 140 anys d'història.

  Per aquest motiu us informam que divendres, 30 d'abril a les 20 h a la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic es durà a terme la conferència El procés del dol en temps de la COVID-19, a càrrec de Belén Calafell, psicòloga i membre de la Secció d'Estudis del Cercle Artístic. 

  Us recordam que atenent a les mesures sanitàries actuals, l'aformament a la sala està limitat. Per aquest motiu, caldrà la inscripció prèvia al número 971385753 o bé podeu remetre un mail al correu gerencia@cercleartistic.com indicantnom, cognoms i telèfon de contacte. La reserva es farà per rigorós ordre de sol·licitud d'entrada fins a dijous, 29 d'abril a les 22 h. Si no rebeu notificació, significarà que ha estat acceptada la vostra assistència a l'acte.  

  Per tal de facilitar als socis i sòcies de l’entitat el seguiment de la conferència des de casa, s'ha creat un enllaç al Facebook del Cercle Artístic,  https://fb.me/e/1q1PcM8iBen caràcter obert i accessible per a tothom i des del qual es podrà seguir en directe la ponència. 


  25 anys de les Publicacions des Born.”

  Esperam que sigui del vostre interès. 

  La junta directiva del Cercle Artístic de Ciutadella.


 • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS