CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

 • Presentació

  del nomenament de Menorca Regió Europea de la Gastronomia

  “140 anys de la fundació del Cercle Artístic”

  Benvolguts socis i sòcies,

  El Cercle Artístic continua preparant activitats per prosseguir la celebració d'aquest important aniversari: 140 anys d'història.
  Per aquest motiu us informam que divendres, 7 de maig a les 19.30 h a la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic es durà a terme la ponència Menorca i Catalunya Regions Europees de Gastronomia: reptes i oportunitats, on intervendran Ramon Sentmartí, director gerent de Promotora d'Exportacions Catalanes; Blanca Cros, cap de la unitat de Projectes Europeus i Relacions Internacions de l'Agència Catalana de Turisme i, Ariadna Ribas, membre de la Plataforma de Regions Europees de la Gastronomia .

  Us recordam que atenent a les mesures sanitàries actuals, l'aformament a la sala està limitat. Per aquest motiu, caldrà la inscripció prèvia al número 971385753 o bé podeu remetre un mail al correu gerencia@cercleartistic.com indicant nom, cognoms i telèfon de contacte. La reserva es farà per rigorós ordre de sol·licitud d'entrada fins a dijous, 6 de maig a les 22 h. Si no rebeu notificació, significarà que ha estat acceptada la vostra assistència a l'acte.

  Per tal de facilitar als socis i sòcies de l’entitat el seguiment de la conferència des de casa, s'ha creat un enllaç al Facebook del Cercle Artístic, https://fb.me/e/1tabeV105 en caràcter obert i accessible per a tothom i des del qual es podrà seguir en directe la ponència.

  “25 anys de les Publicacions des Born.”

  Esperam que sigui del vostre interès.

  La junta directiva del Cercle Artístic de Ciutadella.


 • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS