CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

 • Conferència

  Libros que salvan vidas

  140 anys de la fundació del Cercle Artístic”


  Benvolguts/des,

  El Cercle Artístic continua preparant activitats per prosseguir la celebració d'aquest important aniversari: 140 anys d'història.

  Per aquest motiu us informam que divendres, 4 de juny a les 20 h a la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic es durà a terme per videoconferència la ponència Libros que salvan vidas. La importancia de la biblioterapia y su efecto sobre la salud, a càrrec d'Ana Ruiz, infermera responsable de la iniciativa d'una biblioteca en plena pandèmia a l'hospital d'IFEMA.

  Us recordam que atenent a les mesures sanitàries actuals, l'aformament a la sala està limitat. Per aquest motiu, caldrà la inscripció prèvia al número 971385753 o bé podeu remetre un mail al correu gerencia@cercleartistic.com indicant nom, cognoms i telèfon de contacte. La reserva es farà per rigorós ordre de sol·licitud d'entrada fins divendres, 3 de juny a les 22 h. Si no rebeu notificació, significarà que ha estat acceptada la vostra assistència a l'acte. 

  Com hem indicat anteriorment, la ponència us la transmetrem per videoconferència en el canal de Facebook del Cercle Artístic, clicant al següent enllaç https://fb.me/e/F4pIKCZG que és en caràcter obert i accessible per a tothom.

  25 anys de les Publicacions des Born.”

  Esperam que sigui del vostre interès.

  La junta directiva del Cercle Artístic de Ciutadella.


 • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS