CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

  • Setmana XLVI Premi Born

    Benvolguts/des,

    Seguint amb la programació del XLVI Premi Born de Teatre, us informam que dimecres, 20 d'octubre a les 20 h al Teatre de Josep M. Quadradopodreu gaudir de l'assaig obert "Prezzo Equo" proposta guanyadora de la VII Residència de Creació Teatral del Premi Born de Teatre de la companyia "Vikingos".

    Dijous, 21 d'octubre a les 20 h, a la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic amb el Grup de Lecturacomentarem i intercanviarem opinions entorn a l'obra guanyadora Premi Born 2020: El cos més bonic que s'haurà trobat mai en aquest lloc, de Josep M. Miró Coromina que estarà present a l'acte. Recordau que podeu adquirir els exemplars en horari d'oficina: dilluns i dimarts, de 17 h 19 h i dimecres, dijous i divendres, de 10 h a 13. 30 h. El preu és de 15 €.

    Divendres, 22 d'octubre a les 20 h continuarem amb energies teatrals a la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic i presentarem l'edició en les quatre llengües de l'Estat espanyol de l'obra guanyadora del Premi Born 2020: El cos més bonic que s'haurà trobat mai en aquest lloc, de Josep M. Miró Coromina. A continuació, el dramturg ens oferirà una ponència titulada: El verb fet carn. Segur que com sempre amb les seves paraules, no deixarà a cap assistent indiferent.


  • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS