CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

  • Felicitació de Nadal

    Contes de Nadal

    Benvolguts/udes,
     
    Esperam que aquest any que en breu finalitzarem hagi estat considerat amb tots vosaltres i les vostres famílies. Voldríem aprofitar aquest escrit per desitjar-vos molta salut i felicitat per les festes de Nadal, i un any 2022 que ens condueixi a la normalitat cobejada per tots.
     
    Mentrestant, la Junta Directiva del Cercle Artístic es compromet a continuar treballant per aconseguir apropar-vos el coneixement, i intentar trobar temàtiques que siguin del vostre gust.
     
    Com cada any, per aquestes dates, us comunicam que la participació de 0,60 euros de la loteria de Nadal del Cercle Artístic d'enguany, correspon al número 44745. Com és habitual en els darrers anys, la participació es custodiarà a l'entitat. Si tenim la sort de la nostra banda i ens toca, s’identificaran els socis a través del llistat actualitzat de pagament de la quota anual.
     
    També volem aprofitar per demanar-vos que si heu canviat algunes de les vostres dades, com el domicili, l’adreça electrònica o el compte bancari, ens ho feu arribar al telèfon 971385753, o al correu electrònic de les oficines gerencia@cercleartistic.com, per tal d’evitar confusions, i així tenir la base de dades el més actualitzada possible.

    Aprofitam l'avinentesa per informar-vos que dimecres, 22 de desembre a les 20 h, en el nostre Local Social, es presentaran una selecció de contes de Nadal, a càrrec dels membres del Taller d'Escriptura del Cercle Artístic.

    https://youtu.be/3iYlWvgEuew

    Us hi esperam!   

     
    Rebeu una salutació ben cordial.
     
    La Junta Directiva del Cercle Artístic


  • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS