CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

 • LGTBIQ + Algunes idees i aproximacions

  Benvolguts/des,

  Des de la junta directiva esperam que hagueu tingut unes bones festes i entrada d'any, amb molta salut per tots vosaltres i els vostres estimats.

  Des de l'entitat, després de la pausa nadalenca, tornam a arrancar els motors culturals que tant ens estimulen i us informam de l'acte d'aquesta setmana.

  Divendres, 14 de gener a les 20 h a la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic es durà a terme la ponència que duu per títol Què és i què vol dir el col·lectiu LGTBIQ+? Algunes idees i aproximacions, a càrrec de Vicenç Lozano Gil, graduat en Humanitats i màster en Estudis LGBTIQ+.

  https://youtu.be/FDyRpgFwIGE

  Us recordam que atenent a les mesures sanitàries actuals, l'aforament a la sala està limitat. Per aquest motiu, caldrà la inscripció prèvia al número 971385753 o bé podeu remetre un mail al correu gerencia@cercleartistic.comindicant nom, cognoms i telèfon de contacte. La reserva es farà per rigorós ordre de sol·licitud d'entrada fins a dijous, 13 de gener a les 22 h. Si no rebeu notificació, significarà que ha estat acceptada la vostra assistència a l'acte. 

  Us informam que per poder accedir al recinte caldrà presentar el certificat COVID i el DNI. 

  Disculpau les molèsties, però entre tots cal fer comunitat i, com sempre, esperam que la conferència prevista sigui del vostre interès.

  La junta directiva del Cercle Artístic de Ciutadella.


 • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS