CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

  • XLVII Premi Born de Teatre

    Benvolgut/da soci/a,

     

    Com ja és habitual, i com ja us vam avançar a l’anterior carta i correu electrònic, aquest mes d’octubre es duen a terme totes les activitats vinculades amb el Premi Born de Teatre. Us adjuntam el programa d'actes.

     

    Enguany el lliurament del XLVII Premi Born de Teatre serà el dissabte, dia 22 d'octubre, al Teatre des Born. Com veureu al programa, les activitats se succeeixen del dia 14 al 22 d’octubre, i dins el novembre, tancam el cicle d’aquestes activitats amb les Jornades Formatives de Teatre que aquest any arriben a la XIII organització.

     

    Per l’activitat del Grup de lectura de l’obra El desmoronamiento de la ternura, comunicar-vos que els llibres es vendran, directament, a les oficines del Cercle Artístic, al preu de 12 euros la unitat.

     

    L'acte de lliurament del guardó del XLVII Premi Born, serà el dia 22 d'octubre, al Teatre des Born. Aquest serà el moment de conèixer la persona guanyadora de l’edició d’enguany. Abans, però s’hi representarà l’obra guanyadora de l’edició de l’any passat El desmoronamiento de la ternura, l’autor de la qual és Luisma Soriano.

     

    En acabar l’acte podrem trobar-nos en el ressopó que es durà terme al bar de l’entitat. Hi podreu accedir, presentant l’entrada segellada.

     

    La compra de les entrades, com ja us vam indicar a la carta i correu electrònic anterior, es farà, directament, a la taquilla del Teatre des Born, els dies 11 i 13 d’octubre, només per als socis, i en el seu horari habitual: 

    Dimarts d'11.00 a 13.00 hores
    Dijous de 19.00 a 21.00 hores

     

    Recordau que com a socis de l’entitat podreu adquirir fins a un màxim de quatre (4) entrades, al preu especial de 15 euros.

     

    Us recordam que vam posar en marxa la nostra campanya de micromecenatge Crec en el Premi Born (http://www.crecenelpremiborn.com). Les aportacions es poden fer a partir de 10 €, contribuint així a mantenir l’esdeveniment més emblemàtic del Cercle Artístic. Us adjuntam butlleta.

     

     

    Al web de Crec en el Premi Born podeu consultar a què opten cada un dels imports de les aportacions que es fan, totes són ben prou suggerents. Recordar-vos també que us podeu mantenir informats puntualment de totes les nostres activitats a través de la nostra pàgina web del Cercle i a les nostres xarxes socials.

    Podeu visualitzar el lliurament del premi:  https://youtu.be/5m3hpXl3T5Y

    Rebeu una salutació  ben cordial.

     

    La Junta Directiva



  • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS