CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

  • XXVè aniversari SHA Martí i Bella

    Benvolguts/des,
    Us informam que en motiu del XXVè aniversari de la fundació de la SHA Martí i Bella, divendres, 4 de novembre de 2022 a les 19 h.  s'inaugurarà una exposició a la Sala del Roser amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ciutadella. 

    A continuació, a les  20 h, a la Sala d'Actes Jeroni Marquès del Cercle Artístic, es durà a terme l'acte institucional commemoratiu. L'acte de clausura anirà a càrrec de Miguel Ángel de Bunes Ibarra, professor d'investigació del Instituto de Historia del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), amb la conferència titulada "Los cautivos de Ciutadella en Constantinopla, la integración en una sociedad del Oriente" 

    Aprofitam l'avinentesa per adjuntar-vos el programa de les XX Jornades de Recerca Històrica que organitza la SHA Martí  i Bella els dies 18, 19 i 20 de novembre: "Llums i ombres de la presència britànica al llarg del segle XVIII a Menorca (1722-2022: 3r centenari del trasllat dels tribunals reials pel governador Richard Kane)". 

    Podeu fer les inscripcions al
     c/e shamartibella@gmail.com, per correu ordinari a la Plaça des Born, núm. 19 dirigida a la SHA Martí i Bella o bé per telèfon 971385753. 

    Esperam que sigui del vostre interès.


  • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS