CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

  • Crisi del pensament i pensament crític

    Benvolguts/des,

    Ens complau informar-vos que divendres, 20 de gener de 2023 iniciam el cicle de conferències "Pensament crític: un procés avui amenaçat?", a la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic. 

    La primera ponència anirà a càrrec de Josep M. Terricabras, catedràtic emèrit en Filosofia i director honorari de la Càtedra Ferrater Mora de la Universitat de Girona, amb el títol Crisi del pensament i pensament crític.

    Aprofitam l'avinentesa per informar-vos de les properes xerrades englobades dins el cicle:

    Dia 3 de febrer de 2023Ignasi Aragay,periodista i director adjunt del diari Ara de Catalunya, ens aportarà la visió en quant a les dificultats d’exercir un periodisme crític i independent. 

    Dia 10 de març de 2023, ens visitarà Borja de Riquer i Permanyer, historiador especialitzat en Història d'Espanya i de Catalunya en els segles XIX i XX, que ens exposarà el paper de la Història com a disciplina en la formació del pensament crític.

    No us perdeu l'oportunitat d'escoltar a Terricabras, Aragay i Borja de Riquer, especialistes en el foment del pensament crític en els moments convulsos que hem viscut i que vivim. 

    https://www.eliris.cat/2023/01/12/el-cercle-artistic-impulsa-el-pensament-critic-a-traves-dun-cicle-...

    Podeu visualitzar l'acte de nou en el següent enllaç: https://youtu.be/bGKy1sSr7gY


  • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS