CERCLE ARTÍSTIC

Ciutadella de Menorca

  • Acte de lliurament dels reconeixements

    (Fiap) i (cep) illes balears 2022

    Benvolguts/des,

    Ens complau informar-vos que dissabte, 21 de gener de 2023 les 19h a la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic es durà a terme 
    l'acte de lliurament dels reconeixements, atorgats durant l'any 2022 per part de la FEDERACIÓ INTERNACIONAL DE L’ART FOTOGRÀFIC (FIAP) i de la CONFEDERACIÓ ESPANYOLA DE FOTOGRAFIA (CEF), als fotògrafs de les Illes Balears.

    L’acte està organitzat pel Foto Club Cercle Artístic de Ciutadella amb la col·laboració de la Federació d’Agrupacions Fotogràfiques 

    de les Illes Balears (FAFIBA), laConfederació Espanyola de Fotografia (CEF) i del Cercle Artístic de Ciutadella.

    Els fotògrafs que rebran aquestes distincions són els següents:

    Marga Pons Castejón – Mestre de la Confederació Espanyola de Fotografia (MCEF).

    Ramón Silvela Capó - Mestre de la Confederació Espanyola de Fotografia (MCEF).

    Josep Taltavull Salord - Mestre de la Confederació Espanyola de Fotografia (MCEF) i Excel·lència de la Federació Internacional de l’Art Fotogràfic (EFIAP).

    Joan Antoni Gomila Mulet - Excel·lència de la Federació Internacional de l’Art Fotogràfic (EFIAP).

    Val a dir que els quatre fotògrafs són membres del mateix Fotoclub Cercle Artístic de Ciutadella i és el primer cop que aquestes distincions les aconsegueixen fotògrafs residents a Menorca.

    Aquestes distincions són un reconeixement als resultats obtinguts, per part d'aquests fotògrafs, en la seva participació a diferents concursos de fotografia, tant d’àmbit nacional com d’àmbit internacional, que compten amb el patrocini de la CEF i/o de la FIAP, cosa que els ha permès acumular les puntuacions necessàries per assolir aquestes titulacions.

    Podeu visualitzar l'acte de nou en el següent enllaç: https://youtu.be/KDUzc1yP7Fc


  • <- TOTES LES NOTÍCIES

COLABORADORS - ENLLAÇOS